logo

Søk

Safe / Verdiskap / K-skap / Sikkerhetsskap / Nøkkelskap

Verdiskap leveres i grade 1, 2, 3 og 5. Skapene kan leveres med låser godkjent for hemmelig og strengt hemmelig. Vi kan levere et bredt utvalg av safe - fra de minste til hjemmebruk - til verdiskap for proffmarked. K-skap leveres både som arkivskap med skuffer eller som kontorskap med slagdører. Godkjent av NSM for oppbevaring av konfidensielle dokumenter. Nøkkelskap med FG-gjodkjenning eller kun enkle låsbare nøkkelskap. Vi kan levere FG-godkjente sikkerhetsskap i ulike størrelser.

 • K-Skuffehurts på hjul

  Dette er en skuffehurts i K-skap serien som er utviklet i samarbeid med Forsvaret for oppbevaring av konfidensielt materiale. Leveres med el. kodelås.

 • Spesialsikrede K-arkivskap

  K-skapene er godkjent for oppbevaring av dokumenter og materiell som er klassifisert som konfidensielt. Skapet leveres med el.kodelås.

 • FG-godkjente verdiskap

  Innbruddsikrede verdiskap er innbruddstestet og FG-godkjent som verdiskap iht. EN 1143-1. Skapene er også brannsikrede iht. NTFIRE 017-60P.

 • Innbruddsforsinkende skap

  Finn Clausen leverer flere typer innbruddsforsinkende skap og medisinskap

 • Nøkkelskap

  Finn Clausen Sikkerhetssystemer leverer ulike modeller FG-Godkjente nøkkelskap for oppbevaring av nøkler, K-nøkler og H-nøkler.

 • Sikkerhetsskap

  Sikkerhetsskap sikrer trygg oppbevaring av verdier og utstyr. Skapene egner seg like godt på kontor som i butikk og kan benyttes til verdipapirer, gjenstander og oppbevaring av kontanter.

 • Mobilskap

  Mobilskap for oppbevaring av mobiltelefoner, lommebøker, nøkler etc. egner seg godt utenfor møterom, eller i resepsjoner der det er restriksjoner mot å ta med seg mobiltelefon inn.

Her finner du oss:

 

Vi holder til i Oslo sentrum. 
Kom gjerne inn for en visning i vårt 
showroom.
 
Finn Clausen Sikkerhetssystemer AS
Karenslyst Allé 8B, 3 etage
0278 Oslo
 
Telefon: +47 23 30 47 00
 

Følg oss: